2022 Biobaserte avhengighetsseminar: Bygg i fellesskap "grønn økonomi for hjelpeindustrien" for å oppnå vinn-vinn-utvikling!

Med fremme av politikken til de tre store økonomiene har prosessen med global reduksjon av karbonutslipp begynt å akselerere, og den biobaserte industrien har innledet et nytt blått hav av billioner av dollar i utvikling.Basf, DuPont, Evonik, Clariant, Mitsubishi Chemical og andre toppkjemikalier har suksessivt gått inn i byrået for biobasert!Landet vårt startet den 12. femårsplanen, departementet for industri og informasjonsteknologi, den nasjonale utviklings- og reformkommisjonen, departementet for vitenskap og teknologi og andre avdelinger og provinser introduserte også biobasert relatert politikk i rekkefølge for å fremme sentrale kjerneteknologier og prestasjoner transformasjon.Som en viktig gren av biobasert industri,biobaserte hjelpemidler kan erstatte tradisjonelle hjelpemidler for effektivt å dempe ressursmangel og produkthelserisiko, noe som er av stor betydning for å fremme rask utvikling av hele den biobaserte industrikjeden.

可堆肥1

Med fremme av relevant nasjonal politikk vil biobaserte hjelpeorganisasjoner innlede utviklingsperioden for prosjekttransformasjon og -oppgradering, industriell optimalisering og strukturell optimalisering, ogglobale hjelpeorganisasjoner er nødt til å utvikle seg i retning av helse og grønt.

生物降解袋的降解过程

2022-symposiet om biobaserte tilsetningsstoffer vil bli holdt i Sheraton Ningbo Donggang Hotel 27.-28. oktober.Symposiet vil bli tolket fra ulike perspektiver som industristatus quo, råvareutvikling, produkt-FoU og innovativ applikasjon, og invitere industristandardbedrifter og industrikjeden FoU og markedseksperter.Å gi kraftig data- og informasjonsstøtte for fremtidig utviklingsplanlegging av bedrifter og FoU-enheter i industrikjeden, og i fellesskap komme med forslag for å takle den nye situasjonen med den nåværende hjelpetransformasjonen.

可堆肥1

BBS-perioden vil også gjennomføre 2022 BBS spesiell høykvalitets gummiindustriutvikling i Kina, spesielt invitere spesiell gummimateriale industriell kjede av regjeringen, parken, den vitenskapelige forskningen, forskning og utvikling, produksjon, teknologi, utstyr, intelligent produksjon, kapital, teknologi, service og andre enheter til å delta aktivt i denne aktiviteten, for å diskutere den spesielle gummiindustrien utviklingsstrategi og utviklingsvei.


Innleggstid: 22. oktober 2022